Niin kävi pohjoisafrikkalaista Raselhanout – maustetta sisältävän pussin kanssa ja meillä syötiin viikonloppuna ihan jumalaisen hyvä marokko meets lähi-itä -tyylinen ateria
Huumaavan hyvä ja moniulotteinen RasElHanout mausteseos on Marokosta lähtöisin ja turvaudun aika usein etnisistä kaupoista saataviin valmiisiin seoksiin, toimivat kyllä
Mutta jos joku nyt kotona pähkäilee hiihtoloman ruokareseptiä tai ihan muuten vaan mitä tänään syötäisiin niin julkaisenpa tässä matkahulinoissa tämän Rasel hanou- uunibroileri reseptin
Suussasulavan murea karitsa, maukas ajvar ja juuri sopivan kypsyiset, raselhanout -seoksella maustetussa voissa uineet porkkanat täydensivät toisiaan loistavasti ja ehdin jo ennustella, että tämän parempaa reseptiä on turha tänä vuonna etsiäkään
Broilerin sekaan sujautettu mausteiden runsas kirjo teki lihan miedolle maulle todella hyvää ja koska minulta ei maustekaapista sattunut löytymään reseptin sisältämää RaselHanout -mausteseosta, tein sen itse
Laadukkaalla pinnoitetulla pannulla ei tarvita paistorasvaa lainkaan. Uusi vuosi innostaa aina elämäntapamuutokseen, yksi näistä on sosiaalisessa mediassa paljon esillä ollut vegaanihaaste
Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Raselhanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Itse aloitin makumatkan näihin maisemiin hankkimalla ensin pehmeän itämaisen RaselHanout -mausteen, joka on pohjoisafrikkalaisen keittiön yksi perusmausteseoksista
Maustoin kurpitsan Raselhanout -mausteella, joka tuo afrikkalaista mausteisuutta ja sopii kurpitsan makeuteen, sekä korianterin siemenillä, jotka raikastavat makua