Tämä ruoka on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen. annetut määrät ovat vain ehdotus. Se. on maukasta, helppoa ja nopeaa valmistaa, ei vaadi monia raaka-aineita ja nekin
Resepti neljälle henkilölle. Kuori ja paloittele juurekset sopivan kokoisiksi paloiksi. Tee ossobuccojen lihaa kiertävään kalvoon viilto, jotta lihat eivät kipristy turhaan kypsyessään
Kasviksia voi käyttää kukin makunsa mukaan, omani ovat lähinnä ehdotus. Arkiruokaa. Kerro toiveesi -postauksessa pyydeltiin vinkkejä ihan tavalliseen arkiruokaan, joten ajattelin, että voisin silloin tällöin tarttua aiheeseen
1. Kastike Kuori ja hienonna sipuli. Lisää lihaliemeen hienonnettu sipuli, madeira ja rakuuna, Kiehauta ja keitä kokoon, kunnes lientä on jäljellä noin 1½ dl
Poista fileestä kalvo. Suolaa ja pippuroi filee molemmin puolin. Paista lihan pinta kauniin ruskeaksi. Loppukypsennä 110-asteisessa uunissa kunnes fileen sisälämpö on 50 astetta