Lauantai-illallisen alkuruokana toimi kunniakkaasti avokado, savulohi ja manteli. Asettele salaatin päälle avokado, savulohi ja paahdettu mantelimurska
Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa. Ensipuraisu pääsiäiseen otettiin kuitenkin viikonloppuna kokkaamalla alkuruoaksi hernepihvejä savulohella K-Ruoka -lehdestä
Alkuruokaa oli tarpeen tehdä ja tarveaineina löytyi jo valmiiksi savulohta, mangoa ja avokadoa. Näistä ja kaupasta lisäksi haetuista aineksista syntyi nyt tämmöinen, ohjeen tarjosi Makuja
Savulohikin sopisi hyvin salaatin kanssa syötäväksi. Salaatin voi hyvin tarjoilla joko alkuruokana omana itsenään vain rapean ranskanleivän kera tai lounaaksi kylmän keitetyn lohen kanssa kuten me sen alun perin söimme
– Sushi on vain yksi osa japanilaista ruokailua, esimerkiksi alkuruoka. Sebastian ja Sari Slotte kertovat, että kanta-asiakkaat hämmästyivät ravintolan sulkeutumisesta
Maistuivat yllättävän makealta eli käyvät sekä alkuruokaa, pääruokaan kuin itse asiassa jälkkäriksikin, mutta piparjuurismetana toi juuri sopivasti ytyä mukaan
Maistuivat yllättävän makealta eli käyvät sekä alkuruokaa, pääruokaan kuin itse asiassa jälkkäriksikin, mutta piparjuurismetana toi juuri sopivasti ytyä mukaan
Alkuruoka. Kuten otsikosta ehkä jo arvaattekin, luvassa on taas kuvapostaus. Alla siis muutama otos lahjoista, synttäri- ja äitienpäiväherkuista sekä lyhyesti juttua meidän äitienpäiväohjelmastamme