Makaronilaatikko on arkiruokaa parhaimmillaan. Keittiömme toinen kokki maustoi kerran makaronilaatikkoon tulevaa jauhelihaa ripauksella kanelia ja tämä toimi laatikossa niin hyvin, ettei paluuta enää entiseen ole
Jos ruuasta haluaa tehdä astetta terveellisemmän (silloin tietty ruuan annoshinta nousee), niin sekaan voi lisätä kasviksia, käyttää mahdollisimman kevyttä jauhelihaa & juustoa ja täysjyvämakaronia
Mutta palatakseni aiheeseen makaronilaatikko,niin joo, on kuulemma niiiiiin suurta herkkua, että armas insinöörini välillä oikein pyytää, että voisinko tehdä
Makaronilaatikko on arkiruokaa parhaimmillaan. Keittiömme toinen kokki maustoi kerran makaronilaatikkoon tulevaa jauhelihaa ripauksella kanelia ja tämä toimi laatikossa niin hyvin, ettei paluuta enää entiseen ole
200g täysjyvä makaronia. 200g täysjyvä makaronia. Mulla oli alkuviikolla mieletön makaronilaatikon himo. Keskiviikkona sitten antauduin tälle himolle ja väsäsin iltapuhteina makaronilaatikon, mutta jauhelihan tilalle laitoin soijarouhetta
Samanlaiset reseptitHelppo ja nopea raparperipiirakka reseptiHelppo maidoton makaronilaatikko reseptiHelppo ja juustoinen makaronilaatikko reseptiHelppo Makaronilaatikko Miran ja Aten tapaan
400 g (täysjyvä)makaronia / maissimakaronia (GLUT. Kypsennä makaronilaatikkoa 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. 400 g (täysjyvä)makaronia / maissimakaronia (GLUT