1. Leikkaa lihapaloihin viillot pitkittäin niin että puolikkaat pysyvät yhdessä. Kuori ja keitä porkkanat ja leikkaa ne 2 ½ cm paksuisiksi, 15 cm pituisiksi paloiksi
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Hienonna myös palvikinkku ja luumut. Leikkaa porsaanfileeseen pituussuuntainen viilto, avaa viilto ja täytä se luumuilla, herkkusienillä ja kinkulla
Silloin tulee täytettyä itsensä mielummin lihalla kuin leivällä. Meillä on tähän mennessä nyhdetty pulled porkia eli possua joka onkin ylivoimaisesti blogin suosituin resepti ja nyhtölammasta joka oli todella iso hitti Pääsiäsenä
1kg possua. Ai, ai mitä herkkua. Harvoin joudun santsaamaan lautaselle varsinkaan itse tehtyä ruokaa. Omat kokkailut kun ei enää hetkauta niin kuin ennen