Nyhtölampaan reseptin ymppäsin yhteen parista eri reseptistä. Googlaillessa huomasin että näitä kumpaakin reseptiä oli jo ehditty kokeilemaan suomalaisissa ruokablogeissa
Viime talvena kyläreissulla törmäsimme possetin uuteen versioon ja ajattelin kirjoittaa molemmat reseptit muistiin, myöskin itselleni, koska tähän mennessä jälkimmäinen resepti on ollut kirjoitettuna vain käyntikortin kääntöpuolelle ja muutaman kerran olen mökillä kaivannut tuota keittiön laatikossa olevaa ohjetta
”Nakkisotku” (meidän perheen erikoisuus, resepti luvassa jossain vaiheessa). Lista elää ja täydentyy sitä mukaan kun tulee uusia juttuja mieleen tai saa kaverilta hyvän vinkin tai bongaa jonkun mahtavan reseptin
GA_googleAddAttr("Tag", "resepti"). Tähän yhdistelmään ihastuin ystäväni syntymäpäivillä talvella. Olen aiemmin vieroksunut kylmiä kurkkukeittoja, mutta ah ja voi, mikä makuelämys tämä avokado-kurkkukeitto oli
Resepti on peräisin Hesarin Ruokatorstai -osioista. No nyt on paha tilanne. Kesän uusi, freesattu versio perusfetasalaatista testattiin juhannuksena ja todettiin todella hyväksi, raikkaaksi ja kauniiksi salaatiksi
Resepti. Tulosta resepti. Ystäväni, foodie Rob on sitä mieltä, että amerikkalaisia ei pitäisi päästää kurpitsan kanssa keittiöön, sillä siitä ei seuraa muuta kuin makeita herkkuja