Kakkupohja kannattaa. komeili kaksi täytekakkua, johon toivottiin valkosuklaan ja mustikoiden makua. maidolla, täytä mustikkahillolla ja ihanalla kinuski-valkosuklaavaahdolla
Paina kakkupohjan pala massan päälle niin että se uppoaa sisällepäin ja täyte nousee "yli". Paahdetussa valkosuklaassa on ihana karamellinen aromi ja se sopii hyvin monenlaisiin jälkkäreihin ja leivonnaisiin
Toisessa kakun välissä on mansikkatäytettä sekä toisessa on valkosuklaatäytettä. Tuntui valkosuklaa täyte olevan ihmisten mieleen mutta enemmän tykkään itse taas raikkaasta mansikka täytteestä
Levitä kostutetun kakkupohjan päälle omenahilloketta ja valkosuklaavaahtoa. Valmista valkosuklaakastike mielellään edellisenä päivänä, jotta se on täysin kylmää ennen vaahdotusta
Valkosuklaatäyte. En siis itsekkään käyttänyt kakkupohjaan voita, vaan rouhin pohjaan pelkkää keksiä. Notkista mascarpone lusikalla ja sulata valkosuklaa varovasti mikrossa
Muutin sitä hieman , käytin Fazerin tummaa suklaata enkä siis valkosuklaata enkä geishaa. Ihan muuten vaan tein kakun, kun olen jo pidemmän aikaa halunnut testata Devil´s Food Cake kakkupohjaa