Lisää valkoviini, liemikuutiot, suolaa ja pippuria - kiehauta. Lisää kerma ja parmesani ja sekoita. Broileria 400g paistettuna ja maustettuna. 1,5 dl valkoviiniä. 0,5-1dl kermaa. 1,5 dl valkoviiniä. 0,5-1dl kermaa
loraus valkoviiniä (tai sitruunamehua). Ripottele pinnalle sormisuolaa, mustapippuria, balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä ja nosta broilerin fileet vierelle
Laita valkoviini ja sinappi pannulle, keittele kokoon, kunnes alkoholi ei enää tuoksu. Leikkaa broilerin rintafileisiin terävällä veitsellä "taskut", onnistuu parhaiten paksuun päähän
Puolison herkkuruoaksi osoittautui kuitenkin kermainen Dijon-kana valkoviini-kanaliemikastikkeessa haudutettuna ja pekonilla höystettynä, joten tämän reseptin tarjoan muillekin kokeiltavaksi
pane sinappi ja valkoviini suureen kattilaan ja kiehuta kunnes alkoholin haju häviää. Lisää kerma ja keitä kokoon kunnes kastike tarttuu lusikan takapuolelle (kastike saa olla vetisempääkin kuin kuvissa, itse tykkään tosi paksusta kastikkeesta)
Pane kattilaan sinappi ja valkoviini ja keitä kokoon, kunnes alkoholin haju häviää. Leikkaa broilerinpalojen paksuun päähän viilto ja täytä tasku jäähtyneellä sieniseoksella
Sekoita kulhossa kanaliemi, kerma ja valkoviini ja kaada seos uunivuokaan. Tutkailin ohjetta ja totesin että valkosipuli ruokaan tulee ainoastaan broilerin marinadista