Tänään eli maanantaina ruoka on niinkin yksinkertainen kuin borssikeitto. Koska rakastetaan venäläistä ruokaa yli kaiken, päätettiin että tällä viikolla joka päivä tehdään venäläisiä sapuskoja
Todellisuudessa venäläisen keittiön uumenista löytyy kyllä kaikenlaista herkkua, suurta ja pientä – pelmenejä ja kaviaaria, borssikeittoa ja blinejä… Ja sitten on smetannik – kakku joka ei maistu yhtään millekään
Borssikeitto eli punajuurikeitto. Borssikeitto eli punajuurikeitto. Borštškeittoa on tehty meillä useampaankin kertaan, aiempi pitkän kaavan mukaan tehty karitsanpotkaversio löytyy täältä
Ennen keväisempiin safkoihin siirtymistä kannattaa testata edes kerran venäläinenborssikeitto. −Etsä mitenkään pliiiiiiiis haluais syödä tänä viikonloppuna possua
Tiistaina äitini tuli meille mukanaan iso kattilallinen borssikeittoa. Borssikeitto, venäläinen punajuurieitto2-3 keskikokoista punajuurta2-3 porkkanaa1 iso sipulireilu lohko valkokaaliaöljyä kuullottamiseen100 g pekoniasuolaa2 laakerinlehteä1 rkl kokonaisia maustepippureitavettänoin 0,5 dl viinietikkaa(etikkapunajuurten lientä)muutama nakkismetanaa tarjoiluunRuskista pilkottu pekoni omassa rasvassaan