1. Pese hummerit hyvin. Pistä niitä päähän, niin että ne kuolevat. Halkaise ne ja murskaa sakset. Poista maha ja suolet, mutta säästä vihreä osa, joka oikeastaan on hummerin maksa ja löytyy panssarista
Muistatko vielä, kun tein kuusi vuotta sitten tämän kastikkeen ensikertaa. Ja sooloilin nykykielisen ohjeen kanssa niin, ettei reseptiin jäänyt paljon muuta alkuperäistä kuin kerma ja ravut
* * *. For English please see here. Kutsuvat näitä nyt elämiäni vuosia ruuhkavuosiksi. Yleensä niiden turbulenssissa tasapainottelevat ihmiset jonglööraavat kaiken muun lisäksi vielä parisuhteita ja asuntolainoja ja jalkapalloharjoituksiin roudattavia lapsiakin
Tällästä tänään. Pakkasesta löytyi lohipala, nauriita lojui jääkaapissa ja pitkä aika on menny kun viimeks on kokkaillu Nantua-kastiketta joka on Pernod soosin kanssa parhaimipia sooseja kalalle
1. Jauha tai sekoita tehosekoittimessa katkaravut tasaiseksi tahnaksi, lisää loput ainekset. Mausta. 2. Pursota tahnaa jokaiselle kalafileelle ja kääri rullalle
R. a. p. u. v. o. i. n. 1. 9. 0. -. l. r. k. s. t. e. ä. A. ö. y. j. m. h. ,. T. c. E. H. d. P. N. M. *. U. V. O. I. L. S. 5. 3. 2. g. K. J. /. Y. Ä. 4. * l. t l. d l
Leikkaa kala 150 g. n annospaloiksi. Keitä hummeria merisuolalla maustetussa vedessä 2 minuuttia, poista sakset ja keitä niitä vielä erikseen 2 minuuttia, jäähdytä vedessä, jossa on jääpaloja
1. Marinadi. Valuta ravunpyrstöt. Sekoita viinietikka ja limemehu. Lisää öljy, purista mukaan valkosipuli. Kuori ja hienonna punasipuli ja lisää marinadiin
Marraskuun lopussa vietimme kaivatun miniloman. Lähdimme sukulaispoppoolla pariksi päiväksi Tukholmaan, sillä lastenkulttuurikeskus Junibackenissa on muumien oma teemahuone tammikuuhun 2017 asti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.