Valmis hirvipaisti pääsi tänään ruokapöytään. Valmistin kastikkeen paisto- ja marinointiliemestä. Lisukkeeksi kypsytin juureksia, palsternakkaa ja porkkanaa
Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
Tämä ei kyllä oo mun päiväni. Oon aamuyöstä alkaen sählännyt ja säätänyt kaikkea omituista. Taitaa ilmeisesti olla jo aika väsy, kun näin ukon iltavuoroviikoilla suurin osa kotihommista on kuitenkin mun vastuulla
Perjantaina oli jälleen aika laittaa viikonlopuksi jotain hieman monimutkaisempaa. Koska halusin edelleen käyttää kotimaisia kauden sesonkituotteita eli juureksia, olivat uunijuurekset oikeastaan looginen vaihtoehto
Vielä ehtii kauppaan ostamaan juhannukseksi ruokia, ja koska sääkään ei näytä Suomessa olevia suosivan, sateessa grillaamisen sijaan kannattaa laittaa lihat uuniin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.