Kun on aikansa tehnyt uunissa paahdettujajuureksia kuutioina, lohkoina tai kokonaisina, yhtäkkiä niistä saakin aivan eri sävärit kun leikkaa ne vaikka parin sentin paksuisiksi lanteiksi
Minulla oli belugalinssejä ja ne kyllä täydensivät juureksia mainiosti. ) Minä söin juuresteni kanssa uunissa valuvaksi sulanutta vuohenjuustoa jamarinoituja belugalinssejä, oli hyvää
eipä ole ruokaani turhaan kuljeteltu maailman toiselta puolelta tai kulutettu energiaa ja tilaa säilyttämiseen kun syön nyt tuoreita, suomalaisia omenoita jajuureksia
Perjantaina oli jälleen aika laittaa viikonlopuksi jotain hieman monimutkaisempaa. Koska halusin edelleen käyttää kotimaisia kauden sesonkituotteita eli juureksia, olivat uunijuurekset oikeastaan looginen vaihtoehto
Kalan kanssa tarjolla on valkoviini-kermakastiketta japaistettujajuureksiaja sieniä. Osallistuin jokin aika sitten ruoanlaittokurssille, jossa kokattiin ranskalaista ja italialaista ruokaa
Vielä ehtii kauppaan ostamaan juhannukseksi ruokia, ja koska sääkään ei näytä Suomessa olevia suosivan, sateessa grillaamisen sijaan kannattaa laittaa lihat uuniin
Puhdista ja kuori porkkana, purjo, sipuli ja juuriselleri, paloittele ne pienemmiksi paloiksi. Laita huuhdottu häränrinta kattilaan ja lisää niin paljon vettä että liha peittyy
UUNIBROILERI JAJUUREKSIA. Lopputulos oli aina jotenkin kuiva ja puiseva. Saattaa olla että raaka-aineenkin laatu on vuosien mittaan parantunut ja sitä myötä lopputuloskin parempi
Täähä on kuin karjalanpaistii, mut vaan ei ihan. - porsaan etuselkää (sisältää läskiä ja luita) n. Paista huoneenlämmössä puolisen tuntia mötköttänyt possuköntti tulikuumalla pannulla suolalla ja pippurilla maustettuna, jotta tulee kivasti väriä pintaan
timjamia. juoksevaa hunajaa. Aloita kuorimalla juurekset ja paloittelemalla ne n. Laita punajuuret omaan kulhoonsa ja muut juurekset sekä isoiksi lohkoiksi paloiteltu sipuli sekä hienonnettu valkosipuli omaansa
Lisäkkeenä possunlihalla syötiin tällä kertaa paahdettujauunijuureksia. Maistuis varmaan sullekin-blogissa tällaista possun fileestä tehtyä ruokaa ekan kerran näin ja sittemmin Mustikkasuu leipoo-blogissa, joten kauaa ei tänään tarvinnut miettiä mitä teen eilen pakastimesta sulamaan otetusta possun sisäfileestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.