Kun on aikansa tehnyt uunissa paahdettujajuureksia kuutioina, lohkoina tai kokonaisina, yhtäkkiä niistä saakin aivan eri sävärit kun leikkaa ne vaikka parin sentin paksuisiksi lanteiksi
Pinaattia ei tarvitse keittää, ainakaan jos se ole kovin paksulehtistä. Italialaisen klassikkolisukkeen tekeminen on helppoa kuin heinänteko ja paljon nopeampaa
Minulla oli belugalinssejä ja ne kyllä täydensivät juureksia mainiosti. ) Minä söin juuresteni kanssa uunissa valuvaksi sulanutta vuohenjuustoa jamarinoituja belugalinssejä, oli hyvää
Selailin tänään huvikseni ruokablogeja. Parhaimmissa blogeissa ohjeet on avattu yksinkertaisesti ja selkeästi, myös mausteiden käyttöä ja suhteita on pohdiskeltu hyvin
Tein noin vuosi sitten erään järjestön tilaisuudessa kokkina hääriessäni pyynnöstä suolaista piirakkaa, jossa oli täytteenä kermaviiliä, pinaattiaja fetajuustoa (yleensä näet kokkileikeissäni teen kaiken vegaanisena)
eipä ole ruokaani turhaan kuljeteltu maailman toiselta puolelta tai kulutettu energiaa ja tilaa säilyttämiseen kun syön nyt tuoreita, suomalaisia omenoita jajuureksia
Perjantaina oli jälleen aika laittaa viikonlopuksi jotain hieman monimutkaisempaa. Koska halusin edelleen käyttää kotimaisia kauden sesonkituotteita eli juureksia, olivat uunijuurekset oikeastaan looginen vaihtoehto
pussi pakastipinaattia. Broilerin rintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat
reilu litra tuoretta pinaattiaja hieman ruohosipulia. Keitetyn luomukananmunan kanssa tarjoiltu keitto on varsin maukas ja ruokaisa lounas, joka voittaa kaupan pakastealtaan kuutiot sata-nolla
Kalan kanssa tarjolla on valkoviini-kermakastiketta japaistettujajuureksiaja sieniä. Osallistuin jokin aika sitten ruoanlaittokurssille, jossa kokattiin ranskalaista ja italialaista ruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.