Heippa. Kokeillaan lyhyttä bloggausta nyt puhelimella. ) Eilen tein nopean katsauksen jääkaappiin, aikalailla tyhjää näytti joten tehtävä oli jotain kaapista löytyvistä aineksista
Inhoan ruuan heittämistä roskiin. Saan valtavaa mielihyvää siitä, jos saan koottua kasaan ihan oikean aterian kaikenlaisista jääkapissa pyörivistä jämistä, palasista ja pätkistä
Oletteko koskaan maistaneet paahdettuja härkä- tai soijapapuja. Noita huikean proteiinipitoisia snackseja, jotka eivät sisällä mitään lisättyä, vain sitä itseään ja miedosti suolaa
Maku-lehden viimeisin numero antoi vinkkiä takapihan viimeisten pinaattien käyttöön. Tämä ohje oli tarkoitettu lämpimäksi kasvislisukkeeksi – meillä se syötiin pastan kanssa ja toimi todella hyvin myös ”pastakastikkeena”
Lehtikaaliaikaan on hyvä syödä lehtikaalia. Sesonkikasviksia harvemmin saa sesongin ulkopuolella. Kasvimaalla lehtikaali säilyy kyllä pitkään ja kestää pientä pakkastakin
Tänään ollaan kokkailtu kasvisruokana linssikeittoa. Tämä on Anton & Antonin viime viikon ruokakassin viimeinen resepti, joka venyi tälle viikolle sattuneista syistä
Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Selvästi addiktoivaa. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.