Ankan paistaminen reseptejä

Ankanfilettä ihanalla karviaiskastikkeella

Ankanfilettä ihanalla karviaiskastikkeella

Ankanfileidenpaistaminen menee perusohjeen mukaan. Ankanrinnat. Kastikkeen tein lepaalaisista, ja makupommiksi ankan päälle ripottelin lisäksi vuoristokarviaisia
Ankkaa voikukalla ja karhunputkella

Ankkaa voikukalla ja karhunputkella

Ankanrinta kokonaisena paistaminen on helppoa ja ruoan vaikein vaihe on. ruokaa, ja tämän ankan yhdistin pariksi Cono Surin Bicicleta reseptiviinikilpailuun,
Ankan rintafilettä ja vihreä salaatti

Ankan rintafilettä ja vihreä salaatti

Aloita paistaminen rasvapuoli alaspäin ja paista kunnes rasvan pinta on ruskistunut ja rapea. Ota ankan rintafileet huoneenlämpöön seisomaan ajoissa, mielellään pari tuntia ennen paistamista

Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton

           Vuosisadan Muna joka tunnetaan myös nimellä Tuhatvuotinen muna valmistetaan taputtelemalla ankan, viiriäisen tai kananmunan päälle kerros seosta jossa on savea, tuhkaa, suolaa, sammuttamatonta kalkkia ja riisinkuoria
Peruskauraa - makkarasoppaa ja ohukaisleivoksia!

Peruskauraa - makkarasoppaa ja ohukaisleivoksia!

) Ohje näihin pikkuherkkuihin löytyi Mummo Ankan unelmaherkut -kirjasta. Taikinan sekoittelussa ei montaa minuuttia mene ja paistaminenkin on ihan kivaa puuhaa

Ankan fileetä Baskimaan tomaattikastikkeessa

Ankanpaistaminen. Löysin kaupan pakastinaltaasta ankanrintaa ja innostuin kokeilemaan. Fileiden tulee ehdottomasti jäädä mediumiksi - sisältä reilusti punaisiksi - ankan liha kärsii liiasta paistamisesta ja menettää mureuttaan