Ankanrinta on melko tavallinen pääruoka meidän lauantai-illallisella. Valmistus on helppoa, ja nopeaa, ja hinnaltaankin ankanrinta on huokeampi vaihtoehto kuin esimerkiksi naudan sisäfile, joka perinteisesti mielletään illallisruuaksi
Jos kaipaat kastiketta ankan seuraksi, niin tämä vadelmainen punaviinikastike sopii erinomaisesti. Ankanrintaa, rapeita kasviksia ja paistettuja metsäsieniä
Ankanrintaa punaviinikastikkeessa ja lime-rosmariinivoissa paistettuja juureksia. Pop up -ravintola Cervisian listalta löytyy esimerkiksi parmesan-kuhaa, surf´n´turf -annos sekä ankanrintaa punaviinikastikkeella
Tarjolla on niin flammkuchenia, spagettia Khi Mao -tyyliin, turskaa Encocado ja superklassista ranskalaishenkistä eli ankanrintaa punaviinikastikkeella
Ankanrintaa, punaviinikastiketta ja pähkinä-kasvislisuke. 380 g ankanrintaa. 380 g ankanrintaa. Jokin aika sitten ostin Stockmannin Herkusta ankan rintapalan pakasteena