K. e. i. t. o. k. r. j. a. p. u. s. E. l. n. h. y. ä. ö. ,. v. d. J. m. O. A. S. ". -. L. T. b. P. R. V. B. (. ). 4. 2. 0. 5. 1. 3. H. M. 7. c. 6. C. D. 8. 9. F. g. G. f. I. x. N. '. w. Y. U. Ä. W. Z. n l. r k. t l. d l
Mausta broilerinkoivet suolalla ja pippurilla ja paista molemmin puolin padassa 2 rkl. Monen muun klassikon tapaan Lyonin kana syntyy yksinkertaisista aineksista, mutta maistuu taivaalliselta
2 broilerin koipea5 dl kypsää riisi-kasvisseosta1 l vettä 2 kanaliemikuutiota100 g sulatejuustoa2 tl kurkumaapaprikamaustetta, mustapippuria1 tl suolaachiliäNypi broilerinkoivista lihat ja paista niitä hetki padassa lisää joukkoon kypsä riisi kasvisseos (eli uunikasviksia ja riisiä)
Leikkaa broilerinkoivet ja kukonpoika pienempiin paloihin. Vaikka rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että uunissa hautuvassa padassa on mukana myös pari tehotuotetun broilerin koipea
Upota broilerinkoivet ja oliivit marinadiin. Viikonloppuisin pataruuat ovat käteviä. Pienen esivalmistelun jälkeen ruuan voi jättää uuniin ja tehdä viimeisiä pihatöitä tai käydä vaikka pienellä kävelylenkillä