Härän marmorifilee reseptejä

Ravintolavinkki: Kruna Krunikassa

Ravintolavinkki: Kruna Krunikassa

Krunan lihafondue piti sisällään madeiralla maustettua lihalientä, härän marmorifilettä, kukkakaalia, parsakaalia, cocktailkurkkuja, marinoituja valkosipuleita, maalaisperunoita sekä taivaallista chilimajoneesia
Härän marmorifilee ja hernepestopasta

Härän marmorifilee ja hernepestopasta

Lauantain sukupäivälliselle valmistin häränmarmorifileetä ja hernepestopastaa. Lihatiskillä katselin kaikenlaisia vaihtoehtoja marinoiduista karitsanlihoista lähtien, mutta myyjän suosittelemana päädyin härän (naudan
Härkätartar ja juuriselleriremoulade Tomi Björckin tapaan

Härkätartar ja juuriselleriremoulade Tomi Björckin tapaan

4 annosta200 g härän paistia tai marmorifileetä (mä käytin ulkofileetä)1 rkl sinappia2 tippaa tabascoa1 salottisipulisuolaa ja pippuriaRemoulade1 dl majoneesia1 rkl kapriksia1/2 pnt ruohosipulia1/2 juuriselleri (mä laitoin 1/4, koska selleri on vähän liian jännittävä mulle)Hienonna salottisipuli pieniksi kuutioiksi ja huuhtele ne kylmässä vedessä. 200 g härän paistia tai marmorifileetä (mä käytin ulkofileetä)

#ravintolamestari vol.5

THE Ravintolamestari - Eeva Mertanen. "Parasta ravintolamestareissa on yhteisöllisyys, sekä erilaiset persoonat jotka täydentävät toinen toistaan

Purjotuhkalla maustettua härän marmorifileetä

300 g häränmarmorifileetä. Poista purjosta vihreä osa ja halkaise purjo. Erottele halkaistun valkoisen osan kerrokset tosistaan uuni- pelille ja paahda 300-asteisessa uunissa mustiksi noin 10 minuuttia