Hummeri alkuruoka reseptejä

Jättikatkarapukakku muikunmädillä

Jättikatkarapukakku muikunmädillä

Ainekset voivat olla tuoreita tai pakastettuja, ja voit täyttää kakkusi hummerilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä hienoihin juhliin ja katkaravuilla ja kirjolohenmädillä hiukan tiukemmalla budjetilla, kakku on kummassakin tapauksessa yhtä juhlavaa tarjottavaa, varsinkin kun se koristelee

Liekitetyt hummerit

Murskaa hummerien sakset varoen ja kaiva lihat ulos. Lisää pannulle muutaman minuutin kuluttua hummerinlihat ja paista hetki
Kuningasravun koipia grillistä – aika spesiaalia!

Kuningasravun koipia grillistä – aika spesiaalia!

Ystävänpäivänä valmistettu hummeri ei vetänyt tälle maussa vertoja. ) Tarjoile heti, vaikka raikkaan salaatin kera alkuruokana, ruokajuomana tietysti samppanjaa (Charles Heidsieck Réserve Brut)
Viinisiskojen etelänmatka

Viinisiskojen etelänmatka

Grillattu hummerin puolikas, vihersimpukoita, sinisimpukoita, scampia, taskurapua, merirapua, tavallisia rapuja
Ravintola Hugo, Oulu

Ravintola Hugo, Oulu

Toisena alkuruokana meille tarjottiin kylmän kukkakaali-parmesaanipyreen päällä möllöttäviä hummerin palasia, kuivattua kukkakaalia, sahramihyytelöä sekä pistaasipähkinöitä (oma annokseni oli pähkinätön allergian vuoksi)
Belgen Simpukkaviikoilla maistat palan Belgiaa

Belgen Simpukkaviikoilla maistat palan Belgiaa

Tilasimme alkuun äyriäisvadin hummerilla, joka sisälsi myös osterin, jokirapuja, isoja katkarapuja, viher- ja venesimpukoita, sitruunaa, limeaiolia ja srirachamajoneesia
Belgen Simpukkaviikoilla maistat palan Belgiaa

Belgen Simpukkaviikoilla maistat palan Belgiaa

Tilasimme alkuun äyriäisvadin hummerilla, joka sisälsi myös osterin, jokirapuja, isoja katkarapuja, viher- ja venesimpukoita, sitruunaa, limeaiolia ja srirachamajoneesia
Hummeri Thermidor

Hummeri Thermidor

Klassinen ranskalainen uunissa kuumassa lämmössä juustolla kuorrutettu hummeri, juhlava alkuruoka juhlistamaan tilaisuutta kuin tilaisuutta
Luomo

Luomo

Hummeria ja ruusua. Varsinainen alkuruoka.   paistettua hummeria, hummeriartar ja ruusumajoneesia. Hummeriannoksen myötä pöytään tuotiin myös pöytäkoriste tuomaan tunnelmaa

VAPPU2011

Ensimmäisenä alkuruokana valitsin kahdesta vaihtoehdosta parsan ja hummerin. Ensimmäinen alkuruoka oli päivän sashimi lautanen ja Jenni sai tofusalaatin
Lempiruokaa

Lempiruokaa

Ne tärkeimmät eli paria eri vaaleaa kalaa löytyy, katkaravut tosin korvasin Hummerilla (se tuskin rapeeta Ranskalaista juurikaan haittaa, minua ei ainakaan) Myös sinisimpukat, sahrami ja fenkoli on seassa