On varmasti hyvää. Lähes kilon possusta söisi yhdet annokset neljä henkeä, mutta suursyömäriperheessämme yleensä santsataan niin tästä riitti juuri kivasti kahdelle, olipa joku käynyt keittiössä vielä puraisemassa palasen filettä ruoan jälkeen ja yritti syyttää kuusikuista minikokkia asiasta
Kylki on halpaa, rasvainen, todella rasvainen ja siksi myös syntisen hyvää. Possusta puhuttaessa minun iso kieleni alkaa hikoilemaan kassler-sanan kohdalla mutta myös suurta herkkua on kylki
Tässä uskossa aika pitkälle elin itsekin ja hyvää se on aina uuniversionakin ollut. Kun possusta alkaa irtoamaan siivua ihan sormella painettaessa on liha valmista
Siitä tuli nimittäin aika hyvää, vaikka ihan itse sanonkin… Kyllä itseään pitää välillä vähän kehua. Me siis hankimme hyvää olutta ja päätimme laittaa joukkoon kaikkea mitä kaapeista löytyy
Itse maustoin kastikkeen vielä syksyllä itse-valmistetulla tattifondilla (ohje bongattu Ripaus tryffeliä-blogista), ja voi hyvää päivää, minkämakuinen kastike tuli aikaiseksi
Ribsit poppamiehellä, taatusti hyvää kunhan muistaa siis keittää ribsit ennen paahtamista. Tässä reseptissä käyttämäni ribsit ovat nuoresta possusta eli astetta pehmoisempia verrattuna isoihin
Tässä vaiheessa olin edelleenkin vähän pettynyt, että olihan liha ihan hyvää, mutta yllättävän mautonta, vaikka omasta mielestäni olin toiminut ystäväni neuvojen mukaan ja laittanut marinadiin aineksia runsaalla kädellä