Italialaiset korput reseptejä

Italialaiset korput

Italialaiset korput

Italialaisetkorput säilyvät parhaiten jääkaapissa tai pakastimessa. Korput ovat hyviä myös sellaisenaan viinilasillisen seurana

Italialaiset mantelikorput

Nosta korput ritilälle leikkuupinta ylöspäin ja paista vielä noin 12 minuuttia. 1. kuumenna uuni 175 asteeseen
Gluteenittomat Savoiardi-keksit

Gluteenittomat Savoiardi-keksit

Italialaiset löytävät tavallisia Savoiardi-keksejä joka kaupasta, joten tästä syystä niitä ei hirveästi leivota kotosalla

Kaneli-kardemummabiscotit

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri sähkövatkaimen taikinakoukuilla kermaiseksi massaksi
Ruokavuosi 2015

Ruokavuosi 2015

Näin loppu vuodesta on mielenkiintoista selailla taaksepäin ruokavuotta 2015. Postauksia on lähes 80 ja vuotta on vielä jäljellä
Jälkiruoat

Jälkiruoat

Italialaiset jälkiruoat pannacotta, tiramisu ja crème brûlée ovat suosittuja suomalaisissa ruokaravintoloissa ja monilla ravintoloilla on oma versionsa jälkiruoasta
Mantelibiscotit

Mantelibiscotit

Niinhän se tosiaan on, sillä biscotit, italialaisetkorput, käyvät uunissa kahteen kertaan. Ensimmäisenä paistetaan tangot, sitten kuivatellaan korput

ihan mielenkiintoisia reseptejä

Siellä korput tunnetaan nimellä cantucci eli "pikkukivet" (ehkäpä mantelit näyttävät kiviltä, tai korput ovat kivikovia

Leila Lindholmin äidin sahramikorput

Korput maistuvat myös espressoon tai Vin Santoon kastettuina. )Italialaisetsuklaa-pistaasikorput Biscotti4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 1/2 dl sokeria30 g voita2 munaa100 g tummaa suklaata120 g kuorittuja pistaasipähkinöitäMittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe ja sokeri