Erilaisilla marinadeilla saa kivaa vaihtelua grilliruokiin ja nyt kun pääsin mukaan Blogiringin kampanjaan, testasin kanan marinointiin Kikkomanin makeaa soijakastiketta
Tästä saat jälkiruokaa noin neljälle ruokailijalle. Suklaamoussea jossa valtaisa osa vadelmaa toffeenmakuista Muscovadosokeria ja jossa tavallisesta suklaamoussesta eroten ei ollenkaan ole kanan munaa eikä myöskään gluteenia
Jamaikalaisen illan toisen osan postauksessa pääosassa on aivan ihana jälkiruoka. Laita kana uuniin tuntia ennen ruokailua ja valmista leivät kanan paistamisen aikana
Jäätelökokemuksen syntyyn vaikutti luultavasti myös ennen jälkiruokaa tarjotun red curryn aito Thaimaasta tuttu maku sekä ruokakokemuksen jakamisen ilo muiden kanssa
Itse valitsen vihreän salaatin kanan rinnalla täydellistettynä. Avokadoa, vihreitä papuja, herneitä, kurkkua, erilaisia salaatteja, kevätsipulia, kurpitsan siemeniä ja salsa verdeä, kanan pinnalla mukavasti tuoretta parmesaania
Alkuun söin sinihomejuustolla kuorrutetut etanat valkosipuliyrttivoissa (10,90 €) ja pääruuaksi chicken burriton, talon cheddarjuustokastikkeella kuorrutettu, paprika-sipulipaistoksella ja kanan rintafileellä täytetty vehnätortilla, salaattia, tomaatti-sipulihaketta, ranskankermaa, jalopenoja, tomaattisalsaa ja nachoja (19 €). Ja koska jälkiruoka kruunaa aterian, niin kauniiksi lopuksi Kuksan mustikka-valkosuklaakakkua talon vaniljajäätelöllä ja mustikoilla (11,50 €)
Mä en henkilökohtaisesti jaksa enää lukea mitään kisaajien blogeja, jossa aiheet pyörii dieetin, riisin ja kanan sekä kiristyvän kropan ja mielialavaihteluiden ympärillä
Tässä postauksessa laitan pääruoan ohjeet, seuraavassa tulee sitten jälkiruoka ja juoma sekä vinkit siihen, miten koko kokonaisuus kannattaa valmistaa vaikkapa illanviettoa ajatellen
Tämä kuohuviini sopii erittäin hyvin aperitiiviksi sekä vaalean lihan kuten possun, kanan ja ankan sekä rasvaisen kalan kuten lohen kanssa nautittavaksi