Päälle pursottelin kermasta ruusukkeita ja koristeeksi laitoin pensasmustikoita. Jos vaahdon jakaa jälkiruoka-astioihin uskoisin tästä riittävän 8 hengelle
Kesäinen jälkiruoka purkissa saa makunsa mansikoista, mascarponesta, kermasta ja pikkuleivistä. Kesäinen jälkiruoka on mansikkainen, samettisen pehmeä, mukavan rouskuva suussa ja se tarjoillaan rennosti purkista
Lakritsi ja salmiakki festivaali 2016 valtaa taas Helsingin Wanhan Sataman 29. -30. 10. 2016. Itsekin aion sukeltaa mustan kullan makeaan ja suolaiseen maailmaan
Hyvän aterian kruunaa aina ehdottomasti jälkiruoka. Itse olen ainakin huomannut, että aina hyvän aterian päätteeksi kaipaa makeaa jälkiruokaa, ja jollain ihmeellisellä tavalla se uppoaa joka kerta vaikka olisi kuinka täynnä
Etsin jotain intialaista jälkiruokaa maanantain päivälliselle, mutta ne monet näyttivät aika erikoisilta, paljon erilaisia riisivellejä ja tahmeita leivonnaisia
1. Sekoita purkilliseen mustaherukkahilloa tai -marmeladia sen verran vettä, että siitä tulee kastike. Marmeladia ei tarvitse siivilöidä, mutta hillo voi kaivata siivilöintikerran
Hyvän aterian kruunaa aina ehdottomasti jälkiruoka. Itse olen ainakin huomannut, että aina hyvän aterian päätteeksi kaipaa makeaa jälkiruokaa, ja jollain ihmeellisellä tavalla se uppoaa joka kerta vaikka olisi kuinka täynnä