Pese simpukat kylmässä vedessä. Poista parrat, putsaa ja heitä rikkoutuneet simpukat pois. Kun liha on mureaa, lisää joukkoon pestyt ja avautumattomat simpukat
Aseta kampasimpukat pystyyn ja leikkaa jokainen kolmeksi ohueksi viipaleeksi. 1. Korianteriöljy. Silppua korianteri karkeasti veitsellä ja laita se yhdessä pinaatin ja öljyn kanssa korkeaan lasiin tai sauvasekoitinkulhoon
Lisää simpukat ja paista minuutin ajan. Poista simpukat jotka eivät ole avautuneet. Kaada viini joukkoon ja hauduta 4-5 minuuttia, kunnes simpukat ovat avautuneet
Huuhtele ja puhdista simpukat kylmän, juoksevan veden alla. Lisää simpukat, valkoviini, vesi ja persilja, kiehauta ja keitä, kunnes simpukat ovat avautuneet
Lisää katkaravut ja simpukat ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia. 1. Sulata calamare-mustekalat. Huuhtele ja perkaa ne ja leikkaa pienemmiksi paloiksi