Paista jauheliha ja sipuli pannulla, ja lisää tomaattimurska. Lado ensin kesäkurpitsan paloista puolet vuokaan, sitten päälle jauheliha-sipulikastike, mozarellaa, parmesan-juustoa ja tomaatit
Kesäkurpitsavuoka oli tosi hyvää, nam, nam. jauhelihaa. Kesäkurpitsavuoka. jauheliha ruskistetaan sipulin ja valkosipulin kanssa, lisätään tomaattimurska, maustetaan maun mukaan ja kaadetaan kesäkurpitsapalojen päälle, fetaa
ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli ja mausteet, sitten tomaattimurska. Voitele pieni vuoka, ja lado vuokaan kerroksittain ensin jauhelihakastiketta, sitten kesäkurpitsaa ja sitten juustoa
Ruskista jauheliha pienissä erissä paistinpannulla tilkassa chiliöljyä ja nokareessa voita ja mausta samalla cayannepippurilla, sinapinsiemenillä ja suolalla
Paista jauheliha ja lisää paistamisen loppuvaiheessa pannulle mausteseos sekä tomaattimurska. Voitele uunivuoka ja lado vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta