Jäätelön tekeminen kotona ilman jäätelökonetta on tavannut olla hankalaa ja työintensiivistä, koska massaa on ollut tarpeen sekoitella jäähtymisen aikana useita kertoja
määrä vaihtelee aina ½ dl -2 dl) Glukoosisiirappi vaikuttaa kotijäätelön rakenteeseen myönteisesti. Viime kesänä tuli useampaankin kertaan tehtyä tätä helppoa jätskiä eri makuisina, vaan näköjään en blogiin asti ohjetta ole saanut
Kesän tullessa alan aina haikailemaan kotijäätelön perään. Jossain kohtaa sitten lasken mielessäni, miten nopeasti tuosta rallista olisi jäätelökone rahoitettu
Ohjeella tuli kaksi Aino-jäätelörasiaa täyteen herkullista kotijäätelöä. Ajattelin sitten minäkin kokeilla tätä sosiaalisessa mediassa hehkutettua kolmen aineen jäätelöohjetta, jossa ei tarvitse käynnistellä jäätelökonetta ja käydä vatkailemassa jäähileitä pois kesken pakastamisen
Menin vähän niinkuin keittiöseuraksi tyttärelle, joka valmisti kotijäätelöäjäätelökoneella. No en minä mikään muffinileipuri oikeasti ole, en edes muista koska olisin viimeksi niitä tehnyt