Ihana hollandaise-kastike peitti koko komeuden. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Äitienpäivän kunniaksi äiti päätti despoottimaisesti, että ruuaksi laitetaan kuhaa ja parsaa. kuorin parsat, valmistin hollandaisekastikkeen, vaahdotin kerman jälkkärille ja katoin pöydän
Pääruoaksi oli paistettua järvikuhaa, kampasimpukkaa ja parsaa. Bistrolistalta alkupalaksi oli napattu annos, jossa on parsaa hollandaisekastikkeen, possumurun ja uppomunan kera
Lisäksi maukasta kuhaa paistettuna suolan ja valkopippurin kanssa voissa. Pakko myöntää, että kuha alkaa olemaan ihan listan kärjessä ja samoten tämä hollandaise kastike, jota kokkailin tänää ihan ekaa kertaa
Voissa paistettua kuhaa Sauce Hollandaisella ja piparjuurivaahdolla. Tosin kauhean terveelliseksi en lähtisi tätä ruokaan kehumaan, paitsi JOS jätetään hollandaise pois kyydistä, mutta JOS lehmällä olisi munat niin se olisi sonni