Kukonpoika uunissa reseptejä

Kukonpoikaa ja kurpitsaa

Kukonpoikaa ja kurpitsaa

2 Viskilän tilan kukonpoikaa. Sulata kukonpojat jääkaapissa. Leikkaa pestyt sitruunat kuorineen lohkoiksi

Haudutettua kukonpoikaa dijon-kermassa

Meillä syötiin eilen dijon-kermassa haudutettua kukonpoikaa, joka on sovellukseni perinteisestä ranskalaisesta kaniruoasta
Tandoorikana

Tandoorikana

Olen käsitellyt linnun paloittelua muun muassa resepteissäni fasaania perunaletulla sekä viinin hukutettu kukonpoika, viinikukko
Perinteisiä makuja, uusia kokeiluja

Perinteisiä makuja, uusia kokeiluja

Myös uunissa paistettu, jouluisin maustein maustettu kukonpoika on hyvää. Paina juuresten päälle tiukasti folioarkki ja paista 175- asteisessa uunissa, kunnes juurespaistos on kypsä. Kypsennä 175-asteisessa uunissa vesihauteessa noin tunnin ajan. 2 kpl kukonpoikaa. Paahda uunissa 200 asteessa ensin 15 minuuttia, vähennä sitten lämpö 175 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä 45 minuuttia
Olutta padassa

Olutta padassa

Anna hautua hellalla miedolla lämmöllä 45 minuuttia tai vajaa tunti 175 asteisessa uunissa. Viikot ovat olleet työntäyteisiä ja keittiössä kaikki uuden kokeileminen on jäänyt taka-alalle

Ihanat koivet uunissa

Eipä silti hätää, kukapa ei haluaisi kukonpoikaa. Uunissa kukonkoivet saavat ensin kuumassa rapean pinnan ja hautuvat sitten miedommassa lämmössä valkoviiniliemessä meheviksi