Lammasta uunissa reseptejä

Revittyä lammasta

Revittyä lammasta

Paahda niitä kuumassa uunissa (grillivastuksen alla) kunnes saavat mukavasti väriä. Revittyä lammasta kannattaa kerralla tehdä hieman enemmän
Lammasta ja herne-parmesaanipyreetä

Lammasta ja herne-parmesaanipyreetä

Minä paistoin lampaan kypsäksi eli paisti oli uunissa kolmisen tuntia. Aloita paistamalla lammasta 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Alenna sen jälkeen uunin lämpötila 160 asteeseen, lisää vihannekset ja anna muhia uunissa 2-3 tuntia. 220 asteisessa uunissa noin

Lammasta lämpimällä kikhernepedillä

Mikäli valmistat lihan uunissa, ota lihojen pintaan ensin väriä molemmin puolin öljytyllä pannulla ja nosta vasta sitten pinnoitettuun uunivuokaan

Lammasta ja sipulia

Paista uunissa 20 minuuttia. Paista uunissa vielä 40 minuuttia kunnes liha on mureaa. 1. Kuori ensimmäinen sipulisatsi ja hienonna

Syökää lammasta!

Lammasta, mämmiä ja pashaa, siinäpä ne perinteisimmät. Suosittelemme siis ehdottomasti kokeilemaan lammasta tähän yrttiseen tyyliin, mutta muutama asia huomioiden
Lammasta ja leipäjuustoa

Lammasta ja leipäjuustoa

Pata sai kysyä uunissa muutaman tunnin, jotta liha mureutui. Millainen kevätsää teillä on. Länsirannikolla sataa ja tulee, täksi päiväksi luvattiin räntää
Kotimakkara

Kotimakkara

pari kiloa lammasta. kilo lammasta. Makkarat savustimen hellässä huomassa. Parin vuoden tauon jälkeen saimme vihdoin aikaiseksi oikein kunnon makkaratalkoot
Kehokuuri pulled chicken

Kehokuuri pulled chicken

Yleensä nyhtökanaa tai possua tai lammasta tehdään niin, että sinne lisätään erilaisia bbq-kastikkeita tai fariinisokeria ja ketsuppia yms
Itsetehty Kebab

Itsetehty Kebab

Leipien pitäisi pullahtaa uunissa lähes palloiksi. 2 kg jauhelihaa (meillä oli osa lammasta ja osa nautaa). Kypsennä lihaa 100 asteisessa uunissa noin 4-6, kunnes kebabin sisälämpötila on 80 astetta. 100 asteisessa uunissa noin