Minä paistoin lampaan kypsäksi eli paisti oli uunissa kolmisen tuntia. Aloita paistamalla lammasta 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Alenna sen jälkeen uunin lämpötila 160 asteeseen, lisää vihannekset ja anna muhia uunissa 2-3 tuntia. 220 asteisessa uunissa noin
Lammasta, mämmiä ja pashaa, siinäpä ne perinteisimmät. Suosittelemme siis ehdottomasti kokeilemaan lammasta tähän yrttiseen tyyliin, mutta muutama asia huomioiden
Pata sai kysyä uunissa muutaman tunnin, jotta liha mureutui. Millainen kevätsää teillä on. Länsirannikolla sataa ja tulee, täksi päiväksi luvattiin räntää
Lammas kypsennettiin uunissa juuri ennen syömistä ja se valmistui melko nopeasti. Edessä on parin viikon hiihtoloma, jolloin syödään jotain muuta kun lammasta
pari kiloa lammasta. kilo lammasta. Makkarat savustimen hellässä huomassa. Parin vuoden tauon jälkeen saimme vihdoin aikaiseksi oikein kunnon makkaratalkoot
Leipien pitäisi pullahtaa uunissa lähes palloiksi. 2 kg jauhelihaa (meillä oli osa lammasta ja osa nautaa). Kypsennä lihaa 100 asteisessa uunissa noin 4-6, kunnes kebabin sisälämpötila on 80 astetta. 100 asteisessa uunissa noin