Ohjw on sekoitus omaa raejuustolasagnea ja Vappu Pimiän versiota… (tämän ohjeen kirjoittaminen menee nyt vähän hazardilla, on jo pari viikkoa kun lasagnen tein, mutta perusidea varmasti selviää)
Lopputulos olikin oikein osuva, näin viinitietämättömänä maut sopivat yhteen ja mikään ei taistellut keskenään, vaikka ruoassa oli vahvoja makuja ja valkosipulisuutta
Lisää kattilaan myös tomaattikastikkeet, viini, vesi, tomaattipyree ja liemikuutiot. Anna lasagnen tekeytyä hetki foliolla peitettynä ennen tarjoamista
Tämä raikas kasvislasagne on uusi arkiherkkusuosikkini, jota heti reseptin bongaamisen (Glorian ruoka&viini 3/2016) jälkeen tehtiin kahdesti viikon sisään
Minä ainakin olen kuningatar, enkä mikään prinsessa. Forssassa on ollut Glorian Ruoka&Viini -lehdenkin kehuma ravintola Köökki, jota siis enää ei ole, mutta jonka paikalle on vappuna avattu ilmeisesti ainakin osittain samojen omistajien toimesta ravintola Vispilä
Lisää murskatut tomaatit, viini, tomaattipyree, chili, yrtit ja mausteet. Jos jostain syystä teet lasagnen valmiista levyistä, kokeile niiden esikeittämistä pehmeäksi, saat mehevämmän lopputuloksen
Muistin tehneeni pari vuotta sitten Glorian ruoka ja viini -lehden ohjeella lasagnea, johon tuli uunissa paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja