Naudan entrecote uunissa reseptejä

Entrecôteta valkosipulivoilla

Entrecôteta valkosipulivoilla

Entrecôte löytyy naudan niskan ja fileiden välistä, etuselän ulkofileen puolelta. Entrecote. Lisää pannuun nokare voita ja paista entrecotepihvit kauttaaltaan nopeasti vuorotellen
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Paistetut entrecote-pihvit & pekonivoi

Paistetut entrecote-pihvit & pekonivoi

Nyt meillä oli sunnuntairuokana naudanentrecote-pihvejä, joille riitti nopea paistaminen kuumalla pannulla ja maustaminen suolalla ja mustapippurilla
Häränhäntää ja Risotto Milanese

Häränhäntää ja Risotto Milanese

käytetään naudan sisäfilettä, ja possun ulkofilettä meillä. entrecoteen, siinä on tarpeeksi rasvaa ja edullinen hinta
Pulled beef

Pulled beef

Voit käyttää ulkofileen sijasta myös rasvaisempaa lihaa, naudanentrecoteeta. 1,5kg naudanulkofilettä/entrecote. Anna lihan hautua yön yli uunissa (ainakin 6h). Meillä liha hautui uunissa 12h. 1,5kg naudanulkofilettä/entrecote
Naudan entrecoté, worchesterinmajoneesin ja pommes duchessen kera.

Naudan entrecoté, worchesterinmajoneesin ja pommes duchessen kera.

4 hlöNaudan entrecoté 720-800gPommes duchesse½ kg perunaa2 kananmunan keltuaista1rkl rypsiöljyä½tl suolaa½tl valkopippuria½tl jauhettua muskotinpähkinääKuori ja pilko perunat. Paista uunissa noin 10 minuuttia 250 asteessa, juuri ennen ruuan tarjoilua. Naudan entrecoté 720-800g
Naudan entrecote ja kasvisgratiinia

Naudan entrecote ja kasvisgratiinia

Entrecote pihvi 250-400g. Höyrytin porkkanat ja parsan mikrokipossa 2min, jos ei esikypsennä uunissa kestää kauemmin
Entrecôte eli välikyljys

Entrecôte eli välikyljys

Ranskalaisten brasserieiden suursuosikki naudan välikyljys ja bearnaise on hyvä esimerkki klassikosta
Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

vuorossa naudanliha. Suurin naudanlihan tuottajamaa on Brasilia. Nuorena teurastetun naudan lihaa sanotaan vasikanlihaksi, vanha nauta puolestaan on raavaanlihaa
Kokkailua rotukarjan parissa

Kokkailua rotukarjan parissa

Pääruokina grillattua entrecotea päärynä-rucolasalaatin kera, marokkolaisia wallenbergin pihvejä sekä meidän jengin (Pulla-Aleksi, Kilinkolin-Riikka ja mää) Limousin-naudan ulkofilettä ja japanialaista bbq-kastiketta