Entrecôte löytyy naudan niskan ja fileiden välistä, etuselän ulkofileen puolelta. Entrecote. Lisää pannuun nokare voita ja paista entrecotepihvit kauttaaltaan nopeasti vuorotellen
Naudanentrecote on todella jumalaista lihaa kaiken kaikkiaan. Entrecotepihvi jo sellaisenaan, mutta whisky-kermakstikkeen kanssa jotakin täydellisyyden rajapinnassa "lilluva" resepti
noin 1,2 kg naudan entrecôtea (takuumureaa ja ilman marinadia. Paista 200-asteisessa uunissa reilu tunti. 1,2 kg naudan entrecôtea (takuumureaa ja ilman marinadia
Karitsan entrecôte puolestaan on hitaasti hauduttamalla täydelliseksi mureutuvaa karitsanniskaa (toisin kuin naudan entrecôte eli välikyljys, joka nautitaan mediumina)
Voit käyttää ulkofileen sijasta myös rasvaisempaa lihaa, naudanentrecoteeta. 1,5kg naudanulkofilettä/entrecote. Anna lihan hautua yön yli uunissa (ainakin 6h). Meillä liha hautui uunissa 12h. 1,5kg naudanulkofilettä/entrecote
vuorossa naudanliha. Suurin naudanlihan tuottajamaa on Brasilia. Nuorena teurastetun naudan lihaa sanotaan vasikanlihaksi, vanha nauta puolestaan on raavaanlihaa
Pääruokina grillattua entrecotea päärynä-rucolasalaatin kera, marokkolaisia wallenbergin pihvejä sekä meidän jengin (Pulla-Aleksi, Kilinkolin-Riikka ja mää) Limousin-naudan ulkofilettä ja japanialaista bbq-kastiketta