Leikkaa naudanliha isoiksi kuutioiksi ja ruskista palat uuninkestävässä padassa. Sulata juusto nopeasti uunissa grillivastusten alla tai pienellä kaasupolttimella (eli "toholla")
Paahda leivät lämpenevässä uunissa. noin 800 g naudan luullista keittolihaa. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr 800 g naudan luullista keittolihaa
Jos et pidä riistan mausta, käytä liemeen naudan. 1,5 kg keittolihaa (hirven, poron tai peuran luisia lihan osia). paahda uunissa 175 asteessa noin ½ tuntia tai kunnes. 1,5 kg keittolihaa (hirven, poron tai peuran luisia lihan osia)
Viimeisimpiä yllätysruokia on olleet muun muassa naudankeittolihasta tehty lihapata, jota haudutin neljä tuntia 125 asteessa. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja nauti lämpiminä hyvän mustan teen tai maidon kanssa