Hän nostaa naudan ulkopaistin leikkuulaudalle ja leikkaa sen sopiviksi palasiksi. – Merimiespihvi on saanut nimensä siitä, että sitä tehtiin laivoilla, tosin usein kattilassa, ei tällä tavalla uunissa
Niinpä tein takuumureasta naudan paahtopaistista merimiespihviä ja olin onnellinen, hih. 800 g takuumureaa naudan paahtopaistia. 800 g takuumureaa naudan paahtopaistia
Voit käyttää tähän esimerkiksi naudan ulko- tai kulmapaistia, mutta koska lähikaupasta ei kumpaakaan niistä löytynyt, jouduin käyttämään tässä sisäpaistia, joka on hintavampaa
naudan lehtipihviä. Helppo resepti merimiespihville. 480 g naudan lehtipihviä. Itse tein vain puolet ohjeen annoksesta, se oli sopiva määrä meille kolmelle
600 g naudan etuselkää. 1. Mausta lihaviipaleet ja ruskista ne voissa pannulla. 2. Laita padan pohjalle kerros perunasiivuja ja vuorottele sen jälkeen lihaa, sipulia ja perunaa, kunnes ylin kerros on perunaa
600 g paahtopaistia tai naudan sisäpaistia. 1. Kuori perunat ja sipulit ja viipaloi ne. Leikkaa persiljoista varret (säästä ne ja sido yhteen puuvillalangalla), hienonna persiljanlehdet
Punainen merimiespihvi saa värinsä punajuuresta, jota punaviini vielä vähän syventää. Merimiespihvi ei ole nimestään huolimatta pihvi vaan lihaisa pataruoka, joka kypsyy kaikessa rauhassa uunissa
Ja äiti lupautui jakamaan tämän herkullisen perinteisen merimiespihvien reseptin teidän kanssanne. PERINTEISET MERIMIESPIHVIT (4. 500g naudan lihaa (esim. 500g naudan lihaa (esim
Merimiespihvit tuntui liian hienolta nimeltä tälle ruoalle, sillä jouduin ostamaan lihaksi valmiiksi paloiteltua naudan kuutiolihaa (olivat kyllä aika isoja) ja siitä tulee makuuni turhan pieniä viipaleita
Jauhettu merimiespihvi. 400g naudan jauhelihaa. 400g naudan jauhelihaa. Meitä on moneksi. Itse kuulun siihen joukkoon, joka välttää jouluruokien syömistä ennen joulua kaikin voimin