1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jatka kypsentämistä uunissa, kunnes sisälämpötila on 65-70 astetta. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia ilman kantta. 1kgnaudanulkofileetä. 1 porkkana. 1 salottisipuli. 1/4 tl valkopippuria
naudanliha. ssa uunissa, kunnes sisälämpötila on n. naudanliha. Ohjeen äiti oli löytänyt Yhteishyvä Ruoka -lehdestä (marraskuu 2012). 1kgnaudan sisä- tai ulkofileetä. 1 pieni sipuli. 1 fondikuutio, esim. 1 rkl makeaa soijakastiketta. 1 rkl maissitärkkelysjauhoja. 1kgnaudan sisä- tai ulkofileetä. 1 pieni sipuli. 1 fondikuutio, esim. 1 rkl makeaa soijakastiketta. 1 rkl maissitärkkelysjauhoja
Flunssainen kokki oikaisi sohvalle siksi aikaa, kun ruoka oli uunissa. 700 g naudanulkofilettä. 1kg perunaa. 1 sipuli. 1/2 lihaliemikuutio. 1,5 dl olutta. 1,5 dl vettä. Laita vuoka uuniin 150 asteeseen ja paista ainakin 1,5 tuntia. 700 g naudanulkofilettä. 1kg perunaa. 1 sipuli
ulkofilee ohuen ohuiksi siivuiksi. 1kgnaudan osso bucco -kiekkoja. 1 iso sipuli. 10 cm pala inkivääriä. 1 kanelitanko. 1 tl fenkolin siemeniä. 150 g naudanulkofileetä. 250-asteisessa uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne saavat kunnolla väriä. 1kg. 1 iso sipuli. 10 cm pala inkivääriä. 1 kanelitanko. 1 tl fenkolin siemeniä. 150 g naudanulkofileetä. 250-asteisessa uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne saavat kunnolla väriä
naudanliha muutamassa erässä chorizon rasvassa. Esimerkiksi ulkofilee. 1kgnaudan patalihaa reiluina. 1 rkl kuivattua Guajillo-chiliä. 1 tl korianterinsiemeniä. 1 tl tulista savupaprikaa. 1 tlk tomaattimurskaa (Mutti on oikein. 1 rkl tummaa sokeria. tuntia tai hauduta uunissa150 asteessa saman verran aikaa. 1kgnaudan patalihaa reiluina. 1 rkl kuivattua Guajillo-chiliä. 1 tlk tomaattimurskaa (Mutti on oikein
Jos ymmärrät naudan sisäfileen päälle, kannattaa myös hirven sisäfileetä kokeilla. Vaikka käytän ohjeessa hirven sisäfileetä, tässä voisi olla myös hirven ulkofileetä tai miksei hirven paistiakin
Naudan kuvettakaan ei paapottu sen ihmeemmin, sitä nakattiin myös kypsymään grillin takaosaan, hiiliä oli hieman kasattu etureunaan, jolloin lämpötilassa oli eroa uunin etuosan ja takaosan välillä
Edellisessä postauksessani esittelemäni Atrian Juhlahumua-haasteeseen oli tarkoitus kehittää juhlatarjoiluihin sopiva ruoka-annos, jonka pääraaka-aineena on Atria Kulinaari Pihvinaudanulkofilepala