- Loistava alkupala ja tilkka valkoviiniä kruunaa aterian. Sillä välin kun mies grillasi meille tänään pihvit (ja muksuille maissia ja makkaraa), minä valmistin keittiössä alkuruuaksi paahdettua parsaa fetajuustokuorrutteella
Kohokohtina mieleeni jäivät Näsinneulan Rieslingit, Tuulensuun uskomaton viinivalikoima, Henriksin alkupala ja seljankukkasorbet, Dabbalin huikean hapan parsa-annos ja ankka sekä Hellan ja Huoneen rohkea siika, hieno pääruokaviini ja kekseliäs kurpitsakakku
Alkupalana näkyy olleen parsaa ja uppomunia. Yrteillä marinoitu broileri, sitruunaohratto ja parsa. Se sopii ”paastopäivien” ruoaksi ja on myös hyvä alkupala
Ensin ruokahaluamme heräteltiin kylmällä alkupalalla. Nautiskelkaa porukalla alkupala yhdessä paikassa, pääruoat toisessa, juustot ja jälkkärit kolmannessa
Testattavaksi sain Parsaa ja kinkkua, joka oli mitä mainioin alkupala. Parsaa ja kinkkuaParsaa on syöty Euroopassa jo antiikin ajoista lähtien, ja Egyptissä vielä paljon tätä ennen
Alkupalaksi oli tarjolla Parsaa ilmakuivatun kinkun ja sitruuna aiolin kanssa. Aioilikin on espanjalaista sukujuurta ja parsa on vaan muuten niin hyvää keväällä