Esimerkiksi Nutella, maapähkinävoi tai paksu kinuski ovat aika mainioita pareja. Jos kaikkia keksejä ei syödä heti, kannattaa ne peittää kelmulla, jotta rakenne säilyy pehmeänä
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Suklaata ja kinuskia, nammm. Paistettuun kakkupohjaan siis tökitään kauhan varrella reikiä, joihin kinuski pääsee valumaan
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Reipas ulkoilu vaati tietenkin reippaat kahvileivät ja sunnuntaina meillä tarjottiin kinuski-suklaapaloja, joille olen kuullut myös nimen miljonäärin leivokset
Liota liivatteet runsaassa kylmässä vedessä pehmeäksi. Annin lempimakuja on punaherukka ja kinuski, joten ne luonnollisesti valikoituivat myös kakkujen makumaailmaksi
- vaahdota huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri, lisää kananmuna. Gluteenittomuus teki tässä tapauksessa kakkuosuudesta kuivahkon, joten keittelin herkulle vielä mokkakinuskikastikkeen