Pehmeä piparkakkutaikina reseptejä

Herrasväen pikkuleivät

Herrasväen pikkuleivät

Vatkaa pehmeä huoneenlämpöinen voi sokerin kanssa vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi. Kokeilussa pian piparkakkutaikina ja siitä kauniit koristeet
Appelsiinijuustokakku uunissa

Appelsiinijuustokakku uunissa

Harva voi vastustaa uunissa pehmeäksi paistunutta juustokakkua. piparkakkutaikina. Tässä versiossa täytettä maustaa appelsiini
Vaaleat piparkakut

Vaaleat piparkakut

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Kääri piparkakkutaikina kelmuun ja anna levätä kylmässä kolme tuntia tai seuraavaan päivään
Piparipullat

Piparipullat

Vatkaa keskenään pehmeä rasva, sokeri, siirappi, mausteet ja muna. Tee ensin piparkakkutaikina. Alusta jauhot vähitellen taikinaan ja lisää loppuvaiheessa pehmeä rasva
Kahvimuroleivokset

Kahvimuroleivokset

pehmeän kakkutaikinamaisen pohjan päälle tuli kahvimurotaikinaa sekä paistamisen jälkeen vielä kahvi-tomusokerikuorrutetta
Joulubebeet

Joulubebeet

Lisää pehmeä voi pienissä erissä, samalla vatkaten. Jaa piparkakkutaikina 16 osaan ja painele taikinapalat vuokiin. 500 g piparkakkutaikinaa (pakaste)
Piparkakut

Piparkakut

Taikina saa jäädä pehmeäksi, koska se kovettuu ja turpoaa vielä kylmässä. Piparkakkutaikina (n. 70 kpl) Ainekset  1,5 dl siirappia1,5 dl maitoa2,5 dl sokeria1 rkl soodaa100 g margariinia tai voita1 tl jauhettua neilikkaa1 tl jauhettua kanelia0,5 tl inkivääriä0,5 tl kardemummaaripaus pomeranssia8 dl vehnäjauhojaOhjeetKiehauta siirappi, maito ja sokeri
Gluteenittomat piparkakut

Gluteenittomat piparkakut

Taikina kannattaa jättää hieman pehmeäksi, sillä se kovettyy kylmässä. Piparkakkutaikinan tekeminen on yllättävän helppoa, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan joskus oman taikinan valmistamista

Piparkakkutaikina

Ota taikinasta pala kerrallaan, pyörittele se ensin käsissä pehmeäksi palloksi, litistä jauhotetulle pöydälle ja kauli kevyesti ohueksi levyksi

Piparkakkutaikina

Taikina saa jäädä pehmeäksi, koska se kovettuu ja turpoaa vielä kylmässä. Kiehauta siirappi, maito ja sokeri

Piparkakkutaikina

Vatkaa pehmeä margariini , sokeri ja siirappi. Teen kaikki piparkakkutyöt tällä taikinalla. Tämä on hyväksi koettu, joten miksipä sitä muuttaisi

Suklaiset piparipullat

Lisää lopuksi pehmeä rasva. Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta päällimmäiseksi piparkakkutaikinalevy

Pipipipipipiparia :)

Vatkaa pehmeä voi, sokeria ja siirappi vaahdoksi. Ja teimme myös perinteisiä pipareita, mutta kylläkin valmiista pakastetaikinasta, Myllyn Paras Perinteinen piparkakkutaikina on kyllä hyvää

Gluten-free Gingerbread

Tarkkaile taikinaa ja lisää jauhoja niin, että saat hyvin muodossa pysyvän, mutta edelleen pehmeän massan