Mausta pippurilla, suolalla ja paista 90-asteissa uunissa noin tunti. Näin kirkastat voin. Sulata voi kattilassa, nosta liedeltä ja anna heran laskeutua pohjalle
Loppukypsennyksen voit tehdä uunissa, jos fileet ovat paksuja. Annostele lautasille pinaattia, viipaloitu broilerinfilee ja ripottele päälle pinjansiemeniä
50 g tuoretta pinaattia. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paista piirakkaa 175 asteisessa uunissa 20-25 min. 1 sipuli 50 g tuoretta pinaattia
Väliin vielä vähän tuoretta pinaattia ja vuohenjuustoa, ja aina vain paranee. Kanat kääräisin tosiaan pekoniin ja pistin pikkasen pinaattia ja vuohenjuustoa sisään
muutama suuri kourallinen huuhdeltua pinaattia. muutama suuri kourallinen huuhdeltua pinaattia. Ripottele pohjalle suolaa ja esipaista pohjaa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes bataatit alkavat pehmetä ja ruskistua