Ruskista filee nopeasti joka puolelta pannulla ja ripottele samalla sen pintaan suolaa ja pippuria. Nosta filee uunivuokaan ja hiero pintaan vielä dijon sinappia
Kuumenna vähän öljyä pannulla. Poista kalvot fileestä. Pane filee muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Ruskista filee molemmin puolin ja pane uunivuokaan
Leikkaa filee tasakokoisiksi annospaloiksi ja nuiji ne ohuiksi leikkeiksi kahden muovin välissä. Kuumenna öljyä isolla pannulla ja paista leikkeet kauniin värisiksi ja rapeiksi
Ruskista pannullaporsaan pihvit molemmin puolin. Voit halutessasi myös paneroida porsaanlihan. Paista pannulla pekonit rapeiksi ja siirrä ne talouspaperin päälle valumaan
Porsaanfilee. Kuivaa fileen pinta ja hiero siihen mustapippuria rosmariinia ja suolaa. Jos omistat paistomittarin niin laita se fileen paksuimpaan kohtaan
Ruskista filee ensin kauttaaltaan pannulla. Jälkipaista fileetä uunissa n. Anna lihan jäähtyä ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi, mutta jätä viipaleet riviksi fileen muotoon
Puhdista filee, mausta ja ruskista kauttaaltaan voissa. Kääntele fileetä paistamisen aikana. Viipaloi filee ja tarjoile kastikkeen ja uuniperunoiden kanssa
Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. Ota filee marinadista ja puhdista pinta talouspaperilla
Paista pari tuntia huoneenlämmössä pidetty filee kauttaaltaan öljytyllä pannulla, mausta suolalla, pippurilla, piparjuurella ja sinapilla ja siirrä uunivuokaan