1. Paahda lihaa 225-asteisessauunissa10 minuuttia, jotta se saa vain kauniin värin. Anna vetäytyä folion alla 15 minuuttia. 1,5kgporsaankassleria. 1 l vettä. 0,5 dl osterikastiketta. 0,5 dl soijakastiketta. 1 dl ruskeaa ruokosokeria. 50 g inkivääriä viipaloituna. 1 punainen siemenineen pilkottu chili. 1 dl hoisin-maustekastiketta
porsaan niskaa. Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta. Kassleri oli ensiluokkaista ja siinä näytti olevan rasvaakin sopivasti
Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4kgporsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. 5-6 sipulia. 1 punainen chili. 5 valkosipulinkynttä. 3 rkl tomaattipyreetä1 keskikokoinen kaali1 bataatti. Kypsennä pataa ensin 200 ⁰C asteessa noin puoli tuntia ja laske lämpötila sitten 150 ⁰C asteeseen. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt. Related 1-1,4kg. 5-6 sipulia 3 porkkanaa 1 punainen chili. 5 valkosipulinkynttä 2 laakerinlehteä ½ l lihalientä
Siisti kassler, eli poista siitä suurimmat rasvat ja kalvot terävää veistä apuna käyttäen. Lopuksi asettele kassler pataan siten, että se peittyy kokonaan liemellä
(Makkaroita voi kypsentää myös uunissa. TulostaSähköpostitseTwitterFacebookGoogleTykkää tästä. Vilisicsin unkarilainen, tulinen paprika makkara voitti ”Stadin paras makkara” -kilpailun 30 ehdokkaan joukosta vuonna 2015. Hyvä rasvan määrä on 20-25 % ja sopiva suolapitoisuus on 1,6 %. Noin 2 kiloa porsaankassleria jauhettiin karkeaksi, joukkoon lisättiin erilaisista mausteista sekoitettu seos, massa puristettiin koneella makkarankuoriin, makkarat ”kieputeltiin” oikean kokoisiksi ja lopulta paistettiin pannussa kypsiksi. 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna. Slow Food on vuonna 1986 Italian Pratossa Carlo Petrinin kehittämä pikaruoan vastapainoksi muodostunut liike. Liike on sittemmin laajentunut 150 maahan ja sillä on 100 000 jäsentä. Suositellut 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna
Uunissa pulled pork valmistuu samalla hengellä. 1 dl paprikajauhetta. 1,2kgporsaankassleria. Paista 75 – 100 asteessa niin kauan kunnes possun sisälämpötila on reilut 80 astetta. Related 1 dl paprikajauhetta. 1,2kgporsaankassleria. 100 asteessa niin kauan kunnes possun sisälämpötila on reilut
Porsaanliha taipuu moneksi. Onnistuu hienosti myös kassler lihasta. Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. Porsaan, hieman vähemmän käytetyt lihan osista valmistuu hienosti herkullinen ja edullinen liharuoka