Porsaan kassler uunissa 1 5 kg reseptejä

Aasialainen kassler

Aasialainen kassler

1. Paahda lihaa 225-asteisessauunissa10 minuuttia, jotta se saa vain kauniin värin. Anna vetäytyä folion alla 15 minuuttia. 1,5 kgporsaankassleria. 1 l vettä. 0,5 dl osterikastiketta. 0,5 dl soijakastiketta. 1 dl ruskeaa ruokosokeria. 50 g inkivääriä viipaloituna. 1 punainen siemenineen pilkottu chili. 1 dl hoisin-maustekastiketta
Ihanaa porsaan kasleria maidossa

Ihanaa porsaan kasleria maidossa

Sido kassler paistonarulla tiiviiksi tasakokoiseksi paketiksi. Maidossa kypsennetty kokonainen porsaan kasleri on ihanan rapeaa pinnalta ja mehevää sisältä
Parempaa nyhtöpossua katukeittiöstä

Parempaa nyhtöpossua katukeittiöstä

1,6kg villisian etulapaa (1,5kgporsaankassleria ohjeessa). 1 rkl ruokosokeria. 1 dl vettä. Paista possua uunissa150 asteessa viitisen tuntia tai yli. 1 sipuli. 1 tl hunajaa. 1 tl suolaa. 1 rkl fariinisokeria. 1 rkl Worcestershire-kastiketta (käytin muuten ajatuksissni HP-kastiketta). 1 tl sinappia. 1 tl tabascoa (en käyttänyt). 1 rkl punaviinietikkaa. 1 rkl savupaprikajauhetta (käytin vähemmän). 1 tl Aji Fantasy - jauhetta. 1 tl savustettua Aji Cristalia (ohjeessa oli vaan 1 tl chilirouhetta). Paista vielä 200 asteessa uunissa 20 minuuttia. 1,6kg. 1,5kgporsaankassleria. 1 rkl ruokosokeria. 1 dl vettä. 1 sipuli. 1 tl hunajaa
Mainio marinadi ja pulled pork -yritys

Mainio marinadi ja pulled pork -yritys

porsaan niskaa. Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta. Kassleri oli ensiluokkaista ja siinä näytti olevan rasvaakin sopivasti
Melkein ilmaista possupataa

Melkein ilmaista possupataa

Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4kgporsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. 5-6 sipulia. 1 punainen chili. 5 valkosipulinkynttä. 3 rkl tomaattipyreetä1 keskikokoinen kaali1 bataatti. Kypsennä pataa ensin 200 ⁰C asteessa noin puoli tuntia ja laske lämpötila sitten 150 ⁰C asteeseen. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt. Related 1-1,4kg. 5-6 sipulia 3 porkkanaa 1 punainen chili. 5 valkosipulinkynttä 2 laakerinlehteä ½ l lihalientä
Makkaramestarin mehevät eväät

Makkaramestarin mehevät eväät

(Makkaroita voi kypsentää myös uunissa. TulostaSähköpostitseTwitterFacebookGoogleTykkää tästä. Vilisicsin unkarilainen, tulinen paprika makkara voitti ”Stadin paras makkara” -kilpailun 30 ehdokkaan joukosta vuonna 2015. Hyvä rasvan määrä on 20-25 % ja sopiva suolapitoisuus on 1,6 %. Noin 2 kiloa porsaankassleria jauhettiin karkeaksi, joukkoon lisättiin erilaisista mausteista sekoitettu seos, massa puristettiin koneella makkarankuoriin, makkarat ”kieputeltiin” oikean kokoisiksi ja lopulta paistettiin pannussa kypsiksi. 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna. Slow Food on vuonna 1986 Italian Pratossa Carlo Petrinin kehittämä pikaruoan vastapainoksi muodostunut liike. Liike on sittemmin laajentunut 150 maahan ja sillä on 100 000 jäsentä. Suositellut 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna
Bataattiburgerit nyhtöpossulla

Bataattiburgerit nyhtöpossulla

Ota kassler huoneenlämpöön. Eilen meillä muhi uunissa pitkästä aikaa pulled pork eli kotoisammin nyhtöpossu
Pulled pork

Pulled pork

Olemme kypsentäneet niin kassleria, kinkkua kuin lapaakin, mutta ehdottomasti mehevin nyhtöpossu valmistuu luullisesta lavasta
Pulled pork – suosittu trendiherkku

Pulled pork – suosittu trendiherkku

Uunissa pulled pork valmistuu samalla hengellä. 1 dl paprikajauhetta. 1,2kgporsaankassleria. Paista 75100 asteessa niin kauan kunnes possun sisälämpötila on reilut 80 astetta. Related 1 dl paprikajauhetta. 1,2kgporsaankassleria. 100 asteessa niin kauan kunnes possun sisälämpötila on reilut
Normandialainen sinappi-porsaspata

Normandialainen sinappi-porsaspata

Kuutioi porsaanniska ja ruskista palat parissa erässä paistinpannulla voissa. Vähän pancettaa, pakastimessa käyttööä odotteleva kasslerpala, jääkaapissa möllöttävät sellerit, pullollinen ranskalaista maalaissiideriä, reilusti dijonsinappia, rakuunaa takapihan yrttiviidakosta
Revittyä Mallaspossua

Revittyä Mallaspossua

Porsaanliha taipuu moneksi. Onnistuu hienosti myös kassler lihasta. Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. Porsaan, hieman vähemmän käytetyt lihan osista valmistuu hienosti herkullinen ja edullinen liharuoka

Nyhdetyn possun tomaattinen makaronivuode

1kgporsaankassleria. 0,5 rkl suolaa. 0,5 dl siirappia. 0,5 dl riisiviinietikkaa. 0,5 dl fariinisokeria. 0,5 dl soijaa. 0,5 tl chiliä. 1 valkosipulinkynsi. 0,75 savupaprikajauhetta. 1 tl mustapippuria. 0,25 dl sinappia. 0,25 dl ketsuppia. Anna muhia 150 asteisessa uunissa 4 tuntia tai 95 asteisessa uunissa yli yön. Ennen tarjoilua kuumenna lihaa kastikkeineen 225-asteisessauunissa noin 15 min. 5 dl maitoa. Paista laatikkoa 200-asteisessa uunissa reilun puolen tunnin ajan, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin. Suositellut 1kgporsaankassleria. 0,5 rkl suolaa. 0,5 dl siirappia. 0,5 dl riisiviinietikkaa. 0,5 dl fariinisokeria. 0,5 dl soijaa. 0,5 tl chiliä. 1 valkosipulinkynsi 0,75 savupaprikajauhetta. 1 tl mustapippuria. 0,25 dl sinappia. 0,25 dl ketsuppia. 2 kananmunaa 5 dl maitoa