1,6 kg villisian etulapaa (1,5 kgporsaankassleria ohjeessa). Paista possua uunissa150 asteessa viitisen tuntia tai yli. Paista vielä 200 asteessa uunissa 20 minuuttia. 1,6 kg. 1,5 kgporsaankassleria
porsaan niskaa. Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta. Kassleri oli ensiluokkaista ja siinä näytti olevan rasvaakin sopivasti
Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kgporsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. Kypsennä pataa ensin 200 ⁰C asteessa noin puoli tuntia ja laske lämpötila sitten 150 ⁰C asteeseen. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt. Related 1-1,4 kg
Siisti kassler, eli poista siitä suurimmat rasvat ja kalvot terävää veistä apuna käyttäen. Lopuksi asettele kassler pataan siten, että se peittyy kokonaan liemellä
(Makkaroita voi kypsentää myös uunissa. TulostaSähköpostitseTwitterFacebookGoogleTykkää tästä. Vilisicsin unkarilainen, tulinen paprika makkara voitti ”Stadin paras makkara” -kilpailun 30 ehdokkaan joukosta vuonna 2015. Noin 2 kiloa porsaankassleria jauhettiin karkeaksi, joukkoon lisättiin erilaisista mausteista sekoitettu seos, massa puristettiin koneella makkarankuoriin, makkarat ”kieputeltiin” oikean kokoisiksi ja lopulta paistettiin pannussa kypsiksi. 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna. Liike on sittemmin laajentunut 150 maahan ja sillä on 100 000 jäsentä. Suositellut 2 kgkassleria karkeaksi jauhettuna
Porsaanliha taipuu moneksi. Onnistuu hienosti myös kassler lihasta. Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. Porsaan, hieman vähemmän käytetyt lihan osista valmistuu hienosti herkullinen ja edullinen liharuoka
1 kgporsaankassleria. Anna muhia 150 asteisessa uunissa 4 tuntia tai 95 asteisessa uunissa yli yön. Ennen tarjoilua kuumenna lihaa kastikkeineen 225-asteisessa uunissa noin 15 min. Paista laatikkoa 200-asteisessa uunissa reilun puolen tunnin ajan, kunnes munamaito on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin. Suositellut 1 kgporsaankassleria