Laita porsaan suolalapa korkeareunaiseen uunivuokaan. Possun paistaminen kestää kauan, mutta aktiivista valmistamista tämä ei vaadi paljoa (se possuhan kypsyy siellä uunissa ja samalla voi tehdä kaikkea muuta)
Näistä hirvipullista tuli hieman miedompia koska en halunnut jatkaa lihapullataikinaa loputtomasti korppujauhoilla vaan käytin lopputuloksen pehmentämiseen mieluumin porsaan rasvaa
Julia muun muassa keittää pekonin ennen paistamista, mutta minulle riittää pelkkä paistaminen. Kuumenna pannulla rasvaa ja paista paloitellut lihapalat kuumalla pannulla kolmessa, neljässä erässä ruskeiksi
Täytteeksi valitsin todella perinteisen (ja samalla turvallisen) japanilaista alkuperää olevan reseptin, jonka pääraaka-aineina on porsaan jauheliha ja kiinankaali
paistaminen ja sen jälkeen herrrrrrkullinen soosi, jossa sai vielä. 500 g porsaan sisäfilettä. paista kauniin värisiksi, kuumalla pannulla noin 3-4 minuuttia per