Kelien lämmettyä oon aikalailla siirtänyt kokkailuhommat ulos grillin ääreen. Tavallisesti tulee grilliherkkujen lisukkeeksi keitettyä uusia perunoita, mutta kun niiden aika ei vielä ole, niin täytyy sitten kehitellä jotain muuta
Tällä kertaa päätin kuitenkin tehdä lisukkeeksi Pubiruokaa kirjasta uunissa paahdetut lohkoperunat. Meillä ei pahemmin ole sianlihaa syöty viimeisen kolmen vuoden aikana pekonia ja joulukinkkua lukuunottamatta
Vinkkinä viikonlopun päivällispöytään. ) Voin suositella. meillä tätä syötiin viime viikonloppuna ensin possupihvien kanssa ja seuraavana päivänä vielä kanafileiden kanssa
Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi marinadiksi ja upota possupihvit marinaadin vähintään 4-6 tuntia jääkaappiin maustumaan. esipaista uunissa 180 asteessa 10minuuttia. laita taikina esipaistetun piiraspohjan päälle ja paista uunissa 150 asteessa n
Paista pihvejä 225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut. Ruuanlaitto on minulle aina terapiaa. Kun tutkiskelee uusia reseptejä ja testailee niitä kaikessa rauhassa, niin mieli tyhjenee kaikesta muusta hömpötyksestä