Kuutioi pieniksi porkkana, valkosipuli, sipuli, selleri ja laita pannu lämpenemään. Tästä reseptistä tein myös videon, josta on helpompi havainnollistaa valkokastikkeen valmistus
Kuori sipuli ja hienonna se, samoin hyvin pesty selleri ja kuorittu porkkana. Käytin tähän samaa kotitekoista vihanneslientä jonka valmistus on helppoa
Valmistus. Lisää sienet, purjo (ja selleri) ja sekoita vielä 3-4 minuuttia. Makumatka Indonesiaan. Tämä on oikeaa pikaruokaa, kuten paistetut nuudelit yleensä
- Leikkaa porkkanasta, selleristä ja palsternakasta n. Valmistus vaiheittain. Leikkaa porkkanasta, palsternakasta ja selleristä tulitikun vahvuisia suikaleita+ hienonna sipuli
Hyvän kastikkeen salaisuus on ensinnäkin hyvin tehty "soffritto", eli pilko sipuli ja porkkana (sekä vaihtoehtoisesti selleri) ja hienonna pieneksi silpuksi