Itse tein tämän jälkiruoan hetken mielijohteesta, kun minulla jäi yli tämän Pääsiäiskakun teosta kakun täytteitä ja pääsiäsmunia oli sopivasti käsillä, kun niitä oli varattu Palmusunnuntain virpojia varten
Olen joskus tehnyt sitruunakiisseliä, huonolla menestyksellä. * lisää liivateseos vähitellen hyytyneen kakunpäälle, anna jähmettyä hyvin ennen tarjoilua
Pilko mansikoita kakun väliin ja päälle. Koristele kakku halutessasi sokeroiduilla sitrushedelmillä tai kaupan valmiilla sitruunan- ja appelsiininmakuisilla kakunkoristeilla
puolet täytteestä pohjan päälle ja lusikoidaan loppu sitruunakiisseli nokareina päälle. Täytettä varten tein ensin sitruunakiisselin, jonka sekoitin vaahdon joukkoon
Se on yksinkertaisen kaunis, hyvänmakuinen, sen takaa kakun mantelikrokantti päällyslevy, pehmeä, tasaisesti kostuva perunajauhoinen kakunpohja ja väliin keitettävä sitruunakiisseli
Tehdään siis piparkakkumausteilla maustettu kakku, sitruunakiisseli, leikataan kakkuun reikä, täytetään kakku kiisselillä ja laitetaan leikattu kakkuosa takaisin päälle
Levitä sitruunakiisselikakun ensimmäiseen väliin. Kokeile ainakin sitruunakiisseliä. Lisää loppu kermasta kakunpäälle ja hieman sivuille, jotta marsipaani tarraan kiinni kakkuun