AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, TomiBjörck, valkoviini, viinisuositus. Nyt keväällä ostin TomiBjörckin uuden keittokirjan Björck – Huippukokin keittiössä, johon on koottu Björckin tv-sarjassa Tomin keittiössä olleita reseptejä
) Ohje on TomiBjörckin ja Matti Wikbergin käsialaa heidän Farang-ravintolastaan. Karkkipossu saa nimensä makeasta kastikkeesta jossa on karamellikastike pohjana
Päädyimme tekemään hieman oikaistun version TomiBjörckin kuuluisasta karkkipossusta. Omassa versiossani oli myös vähemmän sokeria ja enemmän tulisuutta ja suolaa kuin Björckillä
TomiBjörckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
TomiBjörckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Ennin Kengissä- Blogin takana hääräävä neitonen oli käynyt toivomassa blogiini reseptiä joka olisi tulinen ja makea, siinä saisi olla soijaa ja jotain TomiBjörckin tyylistä