Sain aiemmin keväällä neidiltä ja yrittäjältä Tomi Björckin kirjan Huippukokin kotiruokaa. Björckmaiseen tapaan ihan peruskotikeittiöstä löytyvillä aineillakaan ei pärjätä
Nyt tulee putkeen useampi Björck-kirjoitus eli kirjan kolmantena kokeiluna on kana. Jostain syystä Tammiston City-marketissa ei ollut kokonaisia kananpoikia, kuten ei broileriakaan saatavana, ja en lähtenyt niitä muualtakaan etsimään
Björckin resepteistä sen sijaan jok´ikinen innoitti lukemaan koko ohjeen. Kuulin julkistustilaisuudessa Björckin sanovan, että kirjasta jäi vielä parisenkymmentä reseptiä pois, eli jatkoa kenties seuraa
Lauantain pääruoka on lähtöisin Tomi Björckin kirjasta, siellä alkuruuaksi sijoiteltu. Jo kirjan kuva kuhasta näytti niin huokuttelevalta, että oli pakko kokeilla
E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. -. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, Tomi Björck, valkoviini, viinisuositus. Nyt keväällä ostin Tomi Björckin uuden keittokirjan Björck – Huippukokin keittiössä, johon on koottu Björckin tv-sarjassa Tomin keittiössä olleita reseptejä
Kokeilimme pikaversiota Tomi Björckin pulled pork -pitaleivistä. Tomi Björckin reseptissä on ohje myös itsetehtyihin pitaleipiin sekä mustapippurimajoneesiin
Sekoita raaka-aineet keskenään ja pursota makkaraksi joko käsin tai vaikka yleiskoneen avulla. Makkaran teossa oleellista on käyttää tarpeeksi rasvaa, koska muuten makkara jää helposti kuivaksi
Yksi oma lempiravintola Helsingissä on modernia aasialaista keittiötä edustava BW-ravintoloiden (Tomi Björck & Matti Wikberg) vuonna 2011 perustettu Gaijin