härän- tai vasikanlihaasuolaa mustaa pippuriaKastike. Itse pihvin valmistuksessa on omat kikkansa, ja tässä käytän nyt vain sekoitusta jossa puolet härän- ja puolet vasikanlihaa
Siivilöi kastike. Laita liha pataan ja kaada kastike päälle. 1. Kuutioi lihat 2x2 cm kokoisiksi paloiksi. Keitä vettä padassa, lisää lihat ja keitä hetki
Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja valuta kastike ohuena nauhana lihan päälle. 1. Laita liha ahtaaseen kattilaan yhdessä kuorittujen ja paloiteltujen sipulin, porkkanan ja sellerin kanssa
valmistetaan tavallisemmin vasikanlihasta ja harvemmin porsaasta, kuten minun tarjoama. Aseta lihapalat tarjoilulautaselle ja valuta kastike niiden päälle
Kastike. 1 kg lampaan tai vasikanlihaa luineen(naudan keittoliha käy myös). Laita liha kattilaan. Lisää vettä niin paljon että liha peittyy, lisää suola
Yksi Italialaisen keittiön erikoisimpia oivalluksia on mielestäni Vitello Tonnato eli ohueksi siivutettua, keitettyä vasikanlihaa tonnikalamajoneesin kera