Pissaladière eli sipuli-anjovispiirakka
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • Täyte
  • 4 isoa sipulia viipaleina
  • 1 suikaloitu punainen paprika
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • 3  rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria
  • 1 timjaminoksan lehdet
  • (pari hyppysellistä chilihiutaleita)
  • pohja
  • 20  g hiivaa
  • 1  tl suolaa
  • 3  dl vettä
  • noin 7 dl vehnäjauhoja
  • 0,5  dl oliiviöljyä
  • Pinnalle
  • ½ purkkia anjovista
  • 25 mustaa kivellistä oliivia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.