Ankanrinta mausteet reseptejä

Ankanrinta ja karpalokastike

Lisää kanaliemi, punaviini, kasvikset ja mausteet. Karamelisoiduista mustajuurista kirjoittaessani viittasinkin jo tähän ankanrinta-ohjeeseen
Canard à l’orange

Canard à l’orange

Appelsiinillä maustettua paahdettua ankanrintaa, kullankeltaisia appelsiinifileitä vitivalkoisen perunalumen ja vihreän pippurisen vesikrassin kera
Punaviinissä haudutettu punakaali

Punaviinissä haudutettu punakaali

Lisää viini, siirappi ja mausteet. Haudutettu punakaali sopii hyvin paitsi joulukinkun kaveriksi myös nautittavaksi paistetun ankanrinnan kanssa
Adventin ankka sai tyrnikastikkeen

Adventin ankka sai tyrnikastikkeen

Kiehauta sherryviinietikka ja lisää sen joukkoon mausteet. 4 ankanrintaa. Terveisin, 4 ankanrintaa. Linturuoat maistuvat monille joulunkin alla
Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Kookas ankanrinta tarjosi tähän nyt oivan tilaisuuden. Hesari on yleensä luottolähteeni, kun kokkaan jotain itselleni vierasta, ja ensimmäinen tulos, jonka Google antoi hakusanoilla ”ankanrinta resepti” oli Helsingin sanomien Paistettu ankanrinta
Viismauste-ankkaa ja tikkuvihanneksia

Viismauste-ankkaa ja tikkuvihanneksia

Hiero mausteet viiltoihin. 2 nahallista ankanrintafilettä. 2 nahallista ankanrintafilettä. Kellekään lienee enää epäselvää, että olen suuri ankanlihan ystävä
Ankkaa glögiglasyyrissa

Ankkaa glögiglasyyrissa

Ankanrinta. Tee huoneenlämpöiseen ankanrintaan ristikkäisviiltoja (vain rasvaan). Laita kaikki glögiglasyyrin ainekset kattilaan, kiehauta, siivilöi mausteet pois ja jatka keittämistä, kunnes seoksen lämpötila on 108 astetta. Ankanrintaa (2 rintaa 2-4
Ranch-maustettu maminha ja perunapinot

Ranch-maustettu maminha ja perunapinot

Tee makurasvaan viillot vähän samaan tapaan kuin ankanrintaan tehdää. Vielä on kesää jäljellä, joten ei muuta kuin grillaamaan

Five-spice duck

Ankbröst, duck breast, ankanrintaa. Hiero mausteet hyvin lihan molemmille puolille. Ankbröst, duck breast, ankanrintaa

Ankkaa veriappelsiinilla

Ankanrintaa melkein a l’Orange. Koristeet ja mausteet lopuksi. Kuivaa ankanrinta. Hiero mausteet nahkaan, viiltoihin ja filepuolelle