Ankanrinta on ihanan mehukasta roseisena, mutta koivet pitää kypsentää oikein kypsäksi ja mureaksi. Sekoittele kunnolla jotta mausteet tarttuvat kaikkiin kasviksiin
Poista kiinteät mausteet ja aja kastiketta tasaisemmaksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Hollannissa eräs brittilinen labrakollegani jaksoi aina ylistää ankanpaistia – niin helppoa ja hyvää
Kookas ankanrinta tarjosi tähän nyt oivan tilaisuuden. Hesari on yleensä luottolähteeni, kun kokkaan jotain itselleni vierasta, ja ensimmäinen tulos, jonka Google antoi hakusanoilla ”ankanrinta resepti” oli Helsingin sanomien Paistettu ankanrinta
Hiero mausteet viiltoihin. 2 nahallista ankanrintafilettä. 2 nahallista ankanrintafilettä. Kellekään lienee enää epäselvää, että olen suuri ankanlihan ystävä
Ankanrinta. Tee huoneenlämpöiseen ankanrintaan ristikkäisviiltoja (vain rasvaan). Laita kaikki glögiglasyyrin ainekset kattilaan, kiehauta, siivilöi mausteet pois ja jatka keittämistä, kunnes seoksen lämpötila on 108 astetta. Ankanrintaa (2 rintaa 2-4